Призначення<span style="колір: чорний;">: Використовується у свіжому, замороженому та консервованому вигляді.
Ми вибрали цей штам, тому що... Він дає ранній урожай, стійкий до хвороб, вирощується в різних світлових зонах (довгого і короткого дня)
Термін дозрівання: Плодоносить на 55-й день. Перший урожай припадає на кінець червня.
Виробник: Компанія «Сингента», Швейцарія, спеціалізується на широкому асортименті польових та овочевих культур та створенні засобів захисту рослин.
Особливості фруктів: Боби темно-зеленого кольору, блискучі.
Насіння білі, однорідні, привабливого вигляду стручки без прожилок.
М'якоть: ніжна цукриста м'якоть з оксамитовим блиском.
Комерційний ефект: Ранній урожай має особливу цінність, оскільки він вперше з'являється на ринку.
Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Низькоросла чагарникова рослина висотою 45-50 см. Підходить для вирощування в парниках і парниках. Насіння квасолі висівають, коли грунт на глибині 10 см прогріється до 12 ° С. Щоб продовжити період плодоношення, його висівають в кілька термінів з інтервалом в 10-15 днів.
Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті, також можна вирощувати в плівкових і скляних теплицях.
Як отримати максимальний ефект:Квасоля дає високий урожай на родючих ґрунтах. При появі бутонів рекомендується підгодівля. Квасоля потребує регулярного розпушуванні грунту і помірного поливу, але не частіше ніж один раз на тиждень. Під час зав'язування плодів квасолі потрібне додаткове зволоження, тому полив необхідно збільшити.