Квасоля Голден Гол – середньоранній сорт спаржевої квасолі нідерландської селекції, представлений компанією Hazera. Період вегетації становить лише 54-58 днів. Рослина кущова, дуже продуктивна, пластична, з відмінною здатністю регенерувати після стресових впливів. Має міцний імунітет і відрізняється значною завантаженістю стручками.
Квасоля спаржева Голден Гол має довгі, рівні стручки яскраво-жовтого кольору, довжиною близько 14-16 см. На смак – ніжні, приємні, без волокон, дуже поживні. Сорт вирощується для реалізації та використання у кулінарії. Зібраний урожай цінується за лежкість і товарність, сподобається прихильникам здорового харчування та кулінарним гурманам.
Особливості сорту квасолі Голден Гол:
- вегетаційний період – 54-58 днів;
- відкритий ґрунт;
- висока врожайність;
- дружне дозрівання;
- прекрасні смакові якості та поживна цінність;
- вирощується для кулінарії, переробки та реалізації у свіжому вигляді.