Призначення, застосування
Використовується для консервації та споживання у свіжому вигляді.
Ми вибрали цей різновид, тому що...
Він невибагливий, універсальний у споживанні, має хорошу врожайність
Період дозрівання
Вважається раннім. Пропуски:
- 40-45 днів від масових сходів;
- 27-30 днів від висадки розсади.
Виробник style="колір: #000000;">
Legutko, Польща
фруктові особливості
Плоди мають яскраво-зелене забарвлення, циліндричну форму, среднегорбисті, однорідні. Один огірок важить близько 70-120 грам.
Flesh
Щільний, без гіркоти. Володіє прекрасним ароматом і смаком.
Вага кропу з 1 рослини
При хорошому харчуванні дає 5 - 6 кг.
Комерційний ефект
Відрізняється високою врожайністю і невибагливістю до умов вирощування, тим самим дозволяючи отримати максимальну вигоду.
Характеристика та рекомендації по вирощуванню
Рослина сильна з переважно жіночим типом цвітіння. Утворює кілька зеленцов на одному вузлі.
Для цієї культури ідеально підійде система крапельного поливу, яка дозволить не тільки вносити добрива локально, але і економити воду.
Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб
Сорт стійкий до несправжньої борошнистої роси, вірусу огіркової мозаїки, кладоспоріозу
Як отримати максимальний ефект
Для максимального ефекту рекомендується вирощування у відкритому ґрунті та рясне, збалансоване харчування.