Ранньостиглий гібрид солодкого перцю з вегетаційним терміном у 72-80 діб після висадки розсади. Плоди подовжено-кубовидної форми, вирівняні за розміром і забарвленням. Мають чотири камери, м'ясисті, однорідні. У діаметрі досгають 8-9 см. Довжиною виростають до 11-13 см. Товщина стінок складає 10 -11 мм. Період дозрівання від моменту висаджування розсади - 72-80 діб. Тип плоду Ламуйо (подовжено-кубовидний). Забарвлення у технічній стиглості теемно-зелене, в біологічній переходить в насичено-червоний. Плід характеризується соковитістю та солодким ніжним смаком. Транспортується без втрати тованого вигляду. Толерантний до вірусу тютюнової мозаїки, вірусу картоплі та мозаїки перцю. Придатний для тривалого зберігання. В процесі зберігаються смак, аромат та зовнішній вигляд. Реалізується на свіжий ринок та на переробку.