Призначення, application: рекомендується для вживання у свіжому вигляді, фарширування, приготування лечо та консервування.
Ми вибрали цей сорт, тому що висока адаптивність до різних умов вирощування дозволяє отримувати гарантований урожай як в теплицях і парниках, так і у відкритому грунті.
Період дозрівання: перші плоди дозрівають через 80 днів після посадки.
Виробник: Bejo Zaden, Голландія
Fruit features: плоди кубоподібні, глянцеві, з дуже м'ясистими товстими стінками (до 7 мм) і дуже солодкі.
Вага кадрування з 1 рослини: вагою до 180-250 г
Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування: У технічній стиглості світло-зеленого кольору в міру дозрівання колір змінюється на насичено-жовтий.