Призначення, застосування: для вирощування у відкритому ґрунті.
Ми вибрали цей різновид, тому що тому що має тривалий термін зберігання (до травня).
Період дозрівання: від сходів до збору врожаю 145-160 днів.
Фруктові особливості: kорнаменти циліндричні, жовто-помаранчеві, довжиною 40 см.
pulp: біла, злегка кремова, соковита м'якоть
Вага кадрування з 1 plant: середня вага до 6 кг
Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування: при вирощуванні коренеплоди заглиблюються в землю на 40%, тому їх дуже легко збирати навіть вручну, так як вони не очищаються належним чином. Висівають рядами, через кожні 50-70 см, на глибину 2-3 см, ранньою весною, коли температура ґрунту досягне 7-9°С, Буряк потребує проріджування на ранніх стадіях розвитку, щоб висаджені рослини не забирали один у одного ресурси зростання. На погонний метр має припадати 3-4 рослини. Підживлення слід проводити після проріджування - 300-400 г калійно-фосфорних добрив на 10 кв. У період вегетації і в період формування коренеплоду буряк поливають 2-3 рази.
Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Рослина стійка до хвороб і стрілкування, добре переносить спеку і посуху.