Призначення, застосування: Використовується в свіжому вигляді, для маринування, засолювання і тривалого зберігання.
Ми вибрали цей різновид, тому що... Культура має чудові смакові характеристики.
Період дозрівання: урожай можна збирати через 147 днів після сходів.
Виробник: Bejo Zaden, Holland
Особливості плодів: Головки округлі, однорідні, дуже щільні, соковиті, в розрізі біло-жовті, з короткою плодоніжкою і відмінними смаковими якостями.
Вага врожаю з 1 рослини: Середня вага плодів 4 - 5 кг.
Комерційний ефект: Прекрасно переносить транспортування і зберігання в осінньо-зимовий період.
Характеристика рослини та рекомендації по вирощуванню: Пізньостиглий сорт для вирощування у відкритому грунті у всіх регіонах України.
Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Сорт має високу стійкість до посухи, розтріскування, судинного бактеріозу і плямистого некрозу, а також до сірої гнилі.
Як отримати максимальний ефект: Щоб отримати максимальний урожай, потрібно слідувати технологічним інструкціям.