Призначення, застосування: Використовувати в свіжому вигляді, для маринування і тривалого зберігання.
Ми вибрали цей різновид, тому що... Культура має чудові смакові характеристики.
Період дозрівання: Урожай можна збирати через 150 - 160 днів після сходів.
Виробник: Україна
Особливості плодів: Головки округлі, однорідні, дуже щільні, соковиті, в розрізі біло-жовті, з відмінними смаковими якостями.
Вага врожаю з 1 рослини: Середня вага плодів 3 - 4 кг.
Комерційний ефект: Прекрасно переносить транспортування і зберігання в осінньо-зимовий період.
Характеристика рослини та рекомендації по вирощуванню: Пізньостиглий сорт для вирощування у відкритому грунті.
Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Сорт має високу стійкість до розтріскування, судинного бактеріозу і плямистого некрозу, а також до сірої гнилі.
Як отримати максимальний ефект: Щоб отримати максимальний урожай, потрібно слідувати технологічним інструкціям.