Призначення, застосування: Сорт використовується в свіжому вигляді, також для маринування
Ми вибрали цей різновид, тому що... Сорт цінується за високі смакові і товарні якості.
Період дозрівання: Технічна зрілість настає на 160 - 165 день.
Виробник: Україна
Особливості плодів: Плоди блискучі, щільні, плескато-округлі, красивого насиченого яскравого кольору, відмінної якості і смаку.
Вага врожаю з 1 рослини: Плоди в середньому важать до 4 кг.
Комерційний ефект: Рослина холодостійка з високою врожайністю, стійка до розтріскування, з високим рівнем транспортабельності.
Характеристика рослини та рекомендації по вирощуванню: Рослина формує ранній рівномірний урожай. На розсаду висівають в лютому - квітні, заготовляють у вересні - листопаді. У віці 45 - 50 днів розсаду висаджують у ґрунт за схемою 60 x 60 см між рядами..