Призначення, застосування: Використовується для ринку свіжих овочів, приготування салатів, моркви "по-корейськи", переробки, консервування, заморожування та тривалого зберігання.
Ми вибрали цей різновид, тому що... Морква дуже смачна, солодка, має лікувальні властивості: підвищує гемоглобін і опірність організму до захворювань.
Термін дозрівання: Технічна стиглість настає через 125-130 днів.
Виробник: Україна
Особливості плодів: Коренеплоди у сорту подовжені, довжиною до 25 см, однорідні, рівні, з гладкою шкіркою і тупим кінчиком.
М'якоть: м'якоть темно-оранжевого кольору, як всередині, так і зовні, солодка, соковита, хрустка.
Вага врожаю з 1 рослини: Вага 130-140 грам.
Комерційний ефект: Сорт відмінно переносить транспортування. Також відзначаються високі товарні властивості і лежкість.
Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Рослина дуже врожайна, пластична у вирощуванні.
Стійкий до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Стійкий до посухи та хвороб
Як отримати максимальний ефект:Мета: Рекомендується висівати до 50 насінин на погонний метр, ширина міжрядь до 45см.