Призначення, застосування: Використовується для ринку свіжих овочів, приготування салатів, моркви "по-корейськи", переробки, консервування, заморожування та тривалого зберігання.
Ми вибрали цей різновид, тому що... Морква дуже смачна і солодка.
Термін дозрівання: Технічна стиглість настає через 150 днів.
Виробник: Bejo Zaden, Голландія
Особливості плодів: Коренеплоди у цього сорту подовжені, однорідні, рівні, з гладкою шкіркою і тупим кінчиком.
М'якоть: м'якоть насиченого оранжевого кольору, як всередині, так і зовні.
Вага врожаю з 1 рослини: Вага 150-450 грам.
Комерційний ефект: Сорт відмінно переносить транспортування. Також відзначаються високі товарні властивості і лежкість.
Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Рослина дуже врожайна, пластична у вирощуванні. Відноситься до середньопізніх сортів, насіння висівають в травні - початку червня і збирають урожай в кінці вересня.
Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Сорт не схильний до розтріскування і стрілкування.
Як отримати максимальний ефект:Мета: Рекомендується висівати до 50 насінин на погонний метр, ширина міжрядь до 45см.
<див вул