Призначення, застосування: Використовується для продажу свіжих овочів, приготування салатів та інших страв, заморожування.
Ми вибрали цей різновид, тому що... Вона багата вітамінами і великою кількістю білка, солей заліза і йоду.
Термін дозрівання: Технічна стиглість настає на 20 - 30 день.
Виробник: Україна
Особливості плодів: Рослина міцна, з великими розлогими листям темно-зеленого кольору, розетками до 20-30 см в діаметрі.
Комерційний ефект: Сорт найкраще зберігається у вакуумному зберіганні.
Характеристика рослини та рекомендації по вирощуванню: Холодостійкий сорт шпинату, рекомендований для підзимового посіву. Насіння висівають в грунт в жовтні або ранньою весною - в березні-початку квітня
Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Сорт стійкий до цвітіння.
Як отримати максимальний ефект:Мета: Для отримання максимального врожаю необхідно дотримуватися норм відстані при посадці: між рядами - 50-60 см, між рослинами - 35-40 см.