Призначення, використання: Сорт, придатний як для консервування цілком, так і для вживання у свіжому вигляді.
Термін дозрівання: Збір врожаю можна починати з 100 дня після висадки розсади або через 110 днів після посіву насіння.
Виробник: Україна
Особливості фруктів: Плоди круглі, щільні, червоно-помаранчеві, містять велику кількість бета-каротину та цукрів.
Маса врожаю з 1 рослини: Плоди масою 140 г.
Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Середньоранній детермінантний сорт, придатний для вирощування у відкритому грунті і в плівковій теплиці. Сорт висотою до 60 см, невибагливий, стійкий до погодних умов і перепадів температур не впливають на стабільність врожаю
Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті.